Konečne môžeme byť vonku a naplno si užiť príjemné letné večery. Život v záhradách, na terasách a balkónoch vám ešte viac spríjemnia vkusné vonkajšie svietidlá.

 

svietidlo aplo


Svietidlá z Le Patio uspokoja milovníkov moderného dizajnu a technických vychytávok. Oceniteľná je bezdrôtová prevádzka alebo voľba intenzity a zafarbenia svetla. Svietidlá zaujmú aj tých, ktorí dávajú prednosť svietnikom. Svietniky môžu byť klasické na sviečku, alebo v netradičnom dizajnovom prevedení. Outdoorovej podoby sa tiež dočkal stojaci opičiak značky Seletti, ašpiruje tak na najobľúbenejšieho účastníka záhradných večierkov.


Moderné svietidlá už dávno nie sú obmedzené vzdialenosťou najbližšej zásuvky. Väčšina svietidiel sa vyrába v bezdrôtových variantoch. Dôležité je však myslieť na ich nabitie.

 

lampa moon2


Bezdrôtová minimalistická lampa Aplô je ozajstným chameleónom, ktorý sa premení podľa vašich potrieb. Môžete si ju zobrať do ruky ako modernú pochodeň, umiestniť na stôl alebo nočný stolík ako dekoratívnu lampičku, zavesiť na strom alebo pripevniť na stenu. Navyše si môžete zvoliť teplú či studenú farbu svetla a dve intenzity jasu.


Kultový opičiak značky Seletti sa dočkal svojej outdoorovej formy. Ak milujete provokatívny dizajn, stojaci opičiak držiaci žiarovku sa stane neprehliadnuteľnou ozdobou všetkých vašich záhradných party!

 

lampy balad


Nielen deťom, ale aj milovníkom pop artu sa zrejme zapáči svietiaca hlava Mickey Mouse. Prenosnú LED lampu Mickey Mouse jednoducho nabijete cez USB kábel – zo záhrady si ju kedykoľvek môžete premiestniť domov. Kovové svietniky, do ktorých bezpečne vložíte veľkú sviečku, vás prenesú do orientu rýchlo a bez testov a covid pasov. Je možné si vybrať z viacero veľkostí a prevedení.

 

Zdroj a foto: Fermob

PR

 

 

Pin It