Kľúčom k úspechu je aj kvalitné prírodné hnojivo. Používanie organických hnojív je trendové a ide o najlepšie rozhodnutie, ktoré môžete pre seba a svoju záhradu spraviť.

weiki organicke hnojivo u

Organické hnojivá prospievajú pôde a čo je dôležité, vaše výpestky nebudú obsahovať žiadne škodlivé chemické látky. Priemyselné alebo minerálne hnojivá postupne znižujú obsah aj kvalitu prirodzenej pôdnej organickej hmoty a výsledkom je aj to, že rastliny vytvárajú málo koreňov. Výsledkom je negatívny vplyv na kvalitu a veľkosť úrody, ale aj na životné prostredie.


Zaujímavú možnosť ako prospieť pôde a podporiť úrodu ponúka 100% prírodné hnojivo weiki, ktoré je vyrobené patentovanou technológiou z hydinového hnoja, kvalitného kompostu a drevených hoblín. Má vysoký obsah živín a stopových prvkov. Je bohaté na fosfor, čo je prvok, ktorý má najväčší vplyv na budúcu sladkú chuť plodov alebo krásu kvetov. Živiny dodáva do pôdy pozvoľna a rovnomerne počas celej sezóny, rastliny tak nie sú nikdy hladné ani prekŕmené.


Sypké organické hnojivo weiki zároveň zlepšuje kvalitu a štruktúru pôdy, a tým aj jej schopnosť zadržiavať vodu, znižuje nároky na zalievanie a obmedzuje vyplavovanie živín z pôdy do spodných vôd. Výsledkom sú kvalitnejšie plody a väčšia úroda. Hnojivo je ideálne na základné hnojenie aj prihnojovanie. Neobsahuje zárodky burín ani patogény.

 

weiki foto organicke hnojivo


Organické hnojivo je najlepšie kombinovať s probiotikami weiki. Tie pomôžu rastlinám novo dodané živiny lepšie využiť a podporia ich v raste. Kombináciou organického hnojenia a prírodných probiotík doprajete pôde harmóniu, zlepšíte jej štruktúru a schopnosť zadržiavať vodu. Rastliny budú viditeľne lepšie prosperovať, posilní to ich korienky aj imunitu, následne dokážu lepšie odolať škodcom a čo je dôležité, budú viac kvitnúť a bohatšie plodiť. Starostlivosť o pôdu sa vám mnohonásobne vráti. Na úrode aj vo forme radosti zo záhradníčenia, ktoré prospieva prírode aj vám.


Viac informácií nájdete na www.weiki.bio

.
PR

Pin It